I Nordmarka et sted

Her bor Mie og Ársól. I Nordmarka et sted. Med usynlige turstier på hver side av beitet, gjemt bak busker og trær. Jeg tror de liker seg der, liker at de kan gjemme seg litt bort, liker at de har fri tilgang på mat for sommeren. Vi har såvidt begynt å utforske Nordmarka. Så langt har vi kommet oss opp til Ullevålseteren og ridd ned på andre siden av Sognsvann er der vi først begynte. Jeg elsker ridestiene, det eneste som trekker ned hele opplevelsen er den konstante strømmen av syklister og joggere. Jeg trodde aldri jeg kunne se så mange av dem på ett sted før. De plager meg ikke nevneverdig (selv om jeg akkurat nevnte dem…), og jeg håper ikke vi plager dem.

Sol_0027Sol&Mie_0035Mie&Sol_0041Sol_0052

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s