Sakko

Sakko har visst blitt min nye, faste modell. I kveld hadde vi en liten fotografering på brua som skiller Oslo og Akershus. Lillegutt var slik han alltid pleier å være, ganske tålmodig, men hadde veldig lyst på en godbit i mellom all knipsingen. Jeg har lært én ting av disse gangene jeg har tatt bilder av denne nydelige dansksvenske gårdshunden; bruk bukser. Myggen spiser meg opp og beina mine ser virkelig ikke ut nå. Alltid like deilig å gå med en konstant kløe… Her er de tre første bildene fra fotograferingen, resten som ble tatt på en lekeplass av Sakko i action, publiseres senere 🙂

Sakko_9295Sakko_9315Sakko_9321

Reklamer

En kommentar om “Sakko

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s