Ársól

Klamme bukser, solbrente skuldre og et konsefjes uten like. Begge hestene ble trent i dag, først en 15km joggetur med Mie før Ársól fikk kjørt seg litt fram og tilbake på grusveien. Fotograf var med, det er så sjeldent jeg får bilder av meg selv og hestene. Jeg aner jo ikke hvordan det egentlig ser ut når jeg rir, men i dag har jeg fått bekreftet at ansiktet mitt lyser av konsentrasjon. Det er deilig at varmen endelig er her, men for meg som går med ridebukser og hjelm stort sett hele dagen, kan det bli i overkant varmt til tider. Uansett er jeg strålende fornøyd med å ha begge hester trent i et slikt flott vær.

Treningen til meg og Sol kommer seg sakte, men sikkert fremover. Vi har gått fra å løpe ut hver gang jeg la til sjenkel, til å faktisk bøye oss og få til ordentlige sjenkelvikninger og bakpartsvendinger. Vi forstår hverandre bedre enn da jeg først fikk henne i mars, men vi har allikevel en vei å gå om det skal bli så nært perfekt vi klarer. Og det har jeg tenkt til å klare.

«Oi, den hesten var fin! Hun jenta var heldig!»

Takk til den lille jenta jeg red forbi som sa dette 🙂

Ingrid_DSC9702Ingrid_DSC9685Ingrid_DSC9598Ingrid_DSC9579Ingrid_DSC9590Ingrid_DSC9602Ingrid_DSC9620Ingrid_DSC9742

Reklamer

2 kommentarer om “Ársól

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s