Kongen av pinner

Kong Sakko. Jeg er sikker på at det er det han tror han er. I blant tar jeg meg selv i å lure på hvordan denne lille krabaten klarer å ha så mye energi. Sakko takker sjeldent nei til en runde med leking og her om dagen fotograferte jeg nettopp det. Med et ukjent kamera var det litt vanskelig å få fokuset riktig, men jeg er allikevel fornøyd med resultatet 🙂

Sakko_DSC9345Sakko_DSC9393Sakko_DSC9520Sakko_DSC9495Sakko_DSC9386Sakko_DSC9362Sakko_DSC9350Sakko_DSC9346Sakko_DSC9430Sakko_DSC9471

Reklamer

4 kommentarer om “Kongen av pinner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s