Morgensol

Med pannebåndet på snei, hadde jeg og Ársól en veldig fin 30 minutters økt på grusveien som leder til Sognsvann. Ridestiene i området her er perfekte, det eneste er alle menneskene vi stadig må sakke ned for. Heldigvis syns de aller fleste det er morsomt å se hester ri forbi, flere har til og med tatt bilder av oss. Allikevel syns jeg ikke noe om å rase forbi turgåere og syklister i full galopp, men om de derimot kommer i fart mot meg, kommer jeg også i fart mot dem.

Det er alltid gøy å ha med seg en til å ta bilder mens jeg selv rir. Det er altfor sjeldent jeg får bilder av meg og hestene og i tillegg er det en veldig fin måte å se hvordan jeg rir hestene. Jeg har jo ellers ikke peiling på hvordan det ser ut! Det eneste er meg og kameraer, da… Det er en grunn til at jeg alltid står bak og ikke foran! Hesten tok seg hvertfall bra ut på bilder. Navnet hennes betyr forresten morgensol.

Ingrid&Sol_0336Ingrid&Sol_0408Ingrid&Sol_0438Ingrid&Sol_0439Ingrid&Sol_0448Ingrid&Sol_0475Ingrid&Sol_0368Ingrid&Sol_0334Sol_0451

Reklamer

6 kommentarer om “Morgensol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s