2013 vs 2017

ny_0161ny_0151

Bildene ble tatt september 2013 på Golsfjellet, redigert på nytt i 2017. Noe av det mest motiverende jeg vet er å gå tilbake i arkivet og finne gamle bilder, redigere dem på nytt og se forskjellen. For den er som regel stor. Jeg har fortsatt en lang vei å gå for å bli like flink i Photoshop som jeg ønsker, men jeg ser allerede at jeg har kommet et stykke. Noen slurvefeil her og der, selvfølgelig, og jeg virkelig hater tretopper, de er så fryktelig vanskelige å redigere pent… De øverste bildene er fra i år, de nederste er fire år gamle 🙂

Reklamer

4 kommentarer om “2013 vs 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s