Tørket støv av joggeskoene

Jeg vil tørre å påstå at jeg er en nokså aktiv person. Med to hester har man liksom ikke noe valg. Jeg har alltid vært glad i løping og langrenn, men etter at jeg kjøpte min første hest i august 2015, ble alt annet lagt litt på hylla. Joggeskoene støvet ned og skia har jeg ikke en gang sett noe til. Det har jeg tenkt til å gjøre noe med og er allerede godt i gang.

Etter en liten nedtur både mentalt og energimessig dette året, har jeg også valgt å spise litt annerledes. Tenke litt mer over hva jeg faktisk får i meg. Jeg er fortsatt altfor glad i søtsaker og cola og kommer aldri til å kutte det helt ut, men en liten forandring i kostholdet er nok en god løsning på det jeg har slitt med.

I dag ble joggeskoene tørket støv av igjen og kl 7 gikk turen innover i skogen for en kort 3km joggetur. Jeg starter i det små, går i oppoverbakker og tar pauser innimellom. Tanken er å ikke bli sliten på de første joggeturene mine, ettersom det er så altfor lenge siden sist jeg løp. Det siste jeg vil, er å ende opp med en belastningsskade. Deretter skal jeg legge på mer og mer løping over til slutt lengre distanser.

Klokke_0771

313% av dagens aktivitet kom ikke bare av joggingen, jeg dro i tillegg med meg hestene, hunden og fôrrytteren min på en to og en halv times ridetur i Nordmarka, fra Gaustad, forbi Sognsvann, opp til Ullevålseteren, bort til Tryvannstua og tilbake igjen. Ruta har blitt min nye favoritt selv om den er veldig lang. En dag skal jeg klare å jogge hele veien. Det er kanskje et langsiktig mål, men jeg har veldig lyst.

Klokke_0777

En ting som holder meg motivert er å se disse tallene på pulsklokka. Jeg hadde aldri trodd at det faktisk skulle ha en så stor innvirkning på motivasjonen min, men det har den jaggu meg! Den er arvet og langt fra ny, men jeg er ordentlig fornøyd. Tidligere har jeg brukt Endomondo til å se hvor lang tid og hvor mange kilometer jeg har ridd, men denne klokka slår helt klart appen. Så nå skal jeg legge en treningsplan, gjøre alt for å holde motivasjonen oppe, og resultatet av treningen gleder jeg meg til å både se og føle!

Har du lyst til å lære litt mer om fotografering og hvordan bruke kameraets innstillinger? Følg med, for i morgen kommer det et blogginnlegg om nettopp kameratips! 🙂

Reklamer

En kommentar om “Tørket støv av joggeskoene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s