Morgentur

Sakko_6854

Gradestokken viste tolv usle grader og utenfor vinduet slet vinden i trærne. Jeg hadde uansett bestemt meg, i dag skulle jeg ut. Joggeskoene ble knytt, hunden spent fast i selen og kameraet godt plassert i hånden.

Ikke noe stress, ikke noe tidspress eller antall kilometer som skulle tilbakelegges. Bare meg, hunden, joggeskoene og kameraet. Jeg hadde kun ett mål i dag, og det var å være ute i 30 minutter. Målet ble nådd og vel så det. Jeg starter i det små, jogger og går om hverandre, stopper når jeg ser noe jeg vil ta bilde av.

Det var herlig å kunne bevege seg ute alene, høre fuglene kvitre og se sola forsiktig titte over åsen. Vanligvis hører jeg på musikk når jeg jogger, men denne gangen lot jeg både telefonen og øreproppene ligge igjen hjemme. Det gjorde meg så mye mer oppmerksom på omgivelsene mine at jeg fant flere nye steder jeg ønsker å fotografere senere; oppdaget lys som var så utrolig nydelig.

Sti_6871

Meningen var ikke å bli sliten, ikke å løpe seg halvt i hjel for så å skryte av det på snapchat. Meningen var at jeg skulle komme i gang med treningen, finne igjen gleden. Og det fungerer. Jeg følte meg helt fantastisk da jeg gikk inn døra igjen, energinivået og humøret kunne ikke vært bedre!

Sakko_6888Sol_6938Sol_6933Sakko_6982

 

Reklamer

3 kommentarer om “Morgentur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s