Jeg skal bli bibliotekar

Ingrid_0134
Selvportrett tatt februar 2015

For noen dager siden kom svaret. Jeg har kommet inn på bibliotek- og informasjonsvitenskapsstudiet ved HiOA. Etter tre år med både lærerstudie og norrønt skal jeg endelig begynne på en utdanning jeg faktisk har tro på at jeg kommer til å gjennomføre. Tre år til nå, så er jeg ferdigutdannet bibliotekar 😀

Reklamer

2 kommentarer om “Jeg skal bli bibliotekar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s