Bittløs & badass sommercup

Wow, for et arrangement! Matilde Brandt og co gjorde en helt fantastisk bra jobb med å få til dette stevnet. Jeg stod på sidelinjen som fotograf, enda jeg angret litt på at jeg ikke deltok selv da jeg så hvor morsomt alle hadde det. Her er et knippe bilder fra noen av ekvipasjene, resten kommer litt senere 🙂

_DSC1065_DSC1282_DSC1329_DSC1259_DSC1547_DSC1180_DSC1384_DSC1593

Reklamer

3 kommentarer om “Bittløs & badass sommercup

  1. Det her var fantastisk fine bilder! Du er utrolig flink bak kamera! Jeg hadde selv lyst til å delta, men det ble så langt å kjøre 8 timer for det.. Men tusen takk for at du deler dette, er gøy for meg som ikke fikk bli med å se på bilder! Kjempefine!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s