Nytt beite

Sol_1910

Ársól har kommet seg på et nytt beitet etter at Mie måtte til Bjerke dyrehospital. Jeg har aldri sett henne med så mange trivselsflekker før, og hun virker ordentlig glad og tilfreds. Det er første gang jeg besøkte henne der i dag etter at hun ble flyttet og jeg merker at skuldrene har senket seg noen hakk, jeg er jo alltid så bekymret for hvordan dyra mine har det. Det er herlig å se hesten sin slik. Beitet er dermed ikke et helt vanlig sommerbeite… Jeg har en liten hemmelighet jeg snart skal fortelle om 🙂

Reklamer

En kommentar om “Nytt beite

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s