Min lille hemmelighet

Sol&Kolgrimur_1880

Jeg nevnte i gårsdagens innlegg at jeg hadde en liten hemmelighet. Ársól ble nemlig ikke flyttet til et vanlig sommerbeite, hun ble sendt på date med denne flotte hingsten. Så nå krysser jeg både fingre og tær for at det gir resultater og at jeg til neste sommer kan fotografere en miniversjon av hesten min 😀

Sol&Kolgrimur_1888Sol&Kolgrimur_1937Sol&Kolgrimur_1897Sol&Kolgrimur_1944

Reklamer

2 kommentarer om “Min lille hemmelighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s