Before & after

_Favorito1593_DSC1593

Det er ikke nok å bare knipse bildene, de skal også behandles. Jeg bruker Photoshop, programmet jeg lærte på videregående. En gjenganger på alle bildene mine er en såkalt s-kurve, noe som gjevner ut det aller mørkeste og det aller lyseste og skaper den stemningen jeg ønsker at bildene mine skal ha. I tillegg har jeg i dette bildet tatt en runde med flekkfjerneren og fjernet både mannen og pisken. Ser man derimot godt etter på det ferdige bildet, vil man se spor etter de, men det er som regel ikke noe man legger merke til med mindre man vet om det 🙂 Alle bildene mine går gjennom Photoshop før de kommer ut på bloggen. Er det noen som er interessert i å se en video av hvordan jeg redigerer bildene?

Reklamer

En kommentar om “Before & after

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s