Floral kimono

Ingrid_2570

Jeg har som mange andre jenter komplekser for min egen kropp. Fettvalkene ruller ut under bhen, buksene sitter aldri som de skal og puppene mine har jeg aldri styr på. De er ikke like faste, runde eller pene, slik jentene i magasinene har. I blant syns jeg de er altfor store, altfor tunge og ligger ikke noe fint i klærne jeg har på meg. Hver gang jeg titter i speilet er puppene mine noe jeg ser på – er de bra nok nå?

I mammas 50 års feiring nå i helga valgte jeg rett og slett å prøve å drite i disse tankene. Det var ikke så veldig lett å gi slipp på bhen og la de gynge fritt i den løse kjolen; jeg tittet ofte ned på dem. Ligger de fint nå? Ser det stygt ut? Uansett hvor mange komplimenter jeg fikk på kjolen, klarte jeg ikke å slippe tankene helt. Men litt, litt gikk de bort og jeg klarte å nyte friheten av å ikke ha noe stramme rundt brystet og ryggen hele dagen. Også syns jeg denne kimonoen fra Zaful er nydelig. Ikke minst har den et slikt fantastisk stoff!

Ingrid_2576

Reklamer

4 kommentarer om “Floral kimono

  1. Så utrolig vakker du er, du har ingen grunn til å tvile på deg selv, men så klart forstår jeg hvor enkelt det er å gjøre. Det er dessverre stort press for oss jenter å ha en type «perfekt» kropp og om man ikke har den, så føler man seg ikke komfortabel i den man har. Det er noe jeg håper forandrer seg snart for det er jo egentlig ingen grunn for oss å hate kroppene våres, vi er jo ment til å se annerledes ut. Det hadde jo vært kjedelig om vi alle bare var kopier av hverandre. Bildene er kjempe fine og jeg elsker kimonoen din ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s