Smakebit på føllbilder

_DSC2635_DSC2601

Søndag var jeg booket til en fotojobb i Askim. Det var det nydeligste føllet som ventet meg, en måned gammel og fryktelig nysgjerrig på både meg og kameraet. Litt kos måtte han også ha mellom all poseringen. Bildene ble veldig fine og jeg gleder meg til å dele resten 🙂

Advertisements

One thought on “Smakebit på føllbilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s