Endelig er hun hjemme igjen

Mie_2989

Husker dere jeg skrev dette innlegget? Mie har nå endelig kommet hjem fra Bjerke dyrehospital etter et to ukers opphold med både operasjon og antibiotikakurer. Såret hun fikk på venstre bakbein for litt over to uker siden gror nå fint, enda så dypt og vondt det så ut. Det var noen stressende dager for meg, fra å få telefon fra fôrrytteren min om at hesten ikke kunne gå, til å kjøre henne til Bjerke og bli oppringt av veterinæren som sa at eneste utvei var operasjon. Heldigvis gikk alt som det skulle og ingen komplikasjoner har oppstått, selv ikke stingene har løsnet, slik veterinærene sa var veldig vanlig på slike sår. Jeg er utrolig takknemlig for alt de ansatte på Bjerke dyrehospital har gjort for Mie.

Jeg vet ikke hvordan hun klarte å pådra seg dette såret, det er så merkelig plassering, på innsiden av haseleddet. Det gjør at det trolig ikke er et spark, men heller kanskje noe hun har skrapt borti? Det kommer jeg aldri til å få vite uansett. Såret ble betent og verket noe voldsomt. Betennelsen satt seg rundt selve leddet og nedover beinet, og under operasjonen skylte de gjennom med 6-7 liter med væske for å få renset opp i det. Hun tok anestesien veldig greit og var raskt på bena igjen, men da satt det en meget nervøs eier hjemme og bare ventet på at telefonen skulle ringe med positive nyheter. Jeg som aldri har blitt operert selv aner jo ikke hva det egentlig er man gjennomgår.

Det er en lettelse å ha henne tilbake. Seks uker med hvile står nå for tur før vi begynner opptreningen til normal trening igjen. Dette kommer til å ta tid. Foreløpig står hun i det ene utegangsskuret på stallen. En slags sykeboks. Mie liker seg ikke innendørs i en boks, så da satt jeg henne like så godt i skuret hvor det er tørt og med en fin utsikt over sommerbeitet og de andre hestene, så hun har noe å titte på. Det er noen dager igjen av antibiotikakuren og snart skal stingene tas. Så det går sakte, men sikkert fremover.

Antibiotika er visst ikke det beste man kan få

Mie_3014

Reklamer

7 kommentarer om “Endelig er hun hjemme igjen

  1. Så utrolig fin blogg du har! Elsker bildene du har lagt ut! Forresten, har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne en almanakk, veldig gøy om du melder deg på! 😄

    Liker

  2. Så fine bilder, og bra hesten er tilbake 😀 Har en søster som driver med hest selv, så skjønner virkelig hvor mye rart det kan være og som kan skje…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s