Jeg skal flytte

Sakko_2234

Den 15. august flytter jeg offisielt fra Snarøya til Gjelleråsen. Det har vært i tankene lenge og jeg har helt siden i vinter visst at jeg ønsker å flytte. Snarøya er et flott sted og jeg har vært utrolig heldig med leiligheten der, men jeg føler meg ikke helt hjemme. Halvøya har et tydelig preg av rikdom, store villaer og dyre biler. Det passer ikke meg, jeg som kjører rundt i min grønne Opel fra 1998, har stadig har høy i håret og lukter hest.

Forrige uke var jeg og Sakko på en tur i mitt nye nærområdet, opp til Gapahuken. Det kommer til å bli herlig å ha skogen rett ved seg og ikke bare de flate asfaltveiene på Fornebu. Jeg gleder meg til å få alle tingene på plass og starte litt på nytt igjen. Jeg tror jeg trenger det nå.

Sakko_2210Lyng_2246Sakko_2201Tre_2235Sakko_2354Skog_2307

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s