Når du bare må spise

_DSC2928_DSC2951_DSC2965_DSC2974

Når du er så trøtt, men bare må spise litt… Føllfotograferingen var en fotojobb jeg hadde på søndag. 27 ferdig redigerte bilder ble det, så for å ikke lage et endeløst innlegg med føllbilder, velger jeg heller å dele de opp litt. Jeg vet ikke navnet hans, men jeg vet at han er noe av det nydeligste jeg har sett!

Reklamer

3 kommentarer om “Når du bare må spise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s