Fem nye av føllebøll

_DSC2734_DSC2735_DSC2745_DSC2732_DSC2725

Fem nye bilder fra forrige helgs fotojobb. Jeg syns i grunn disse bildene var litt vanskelige å redigere. Den blasse, mørke grønnfargen som preger bakgrunnen var så uinteressant og grå, derfor har jeg tatt ned cyanfargen i den og økt med litt magenta. Det pleier som regel å hjelpe, men i tillegg har jeg lagt på en ganske massiv s-kurve, gjort at skyggene går mer i hverandre. Det er en fin måte å fremheve objektet på, så lenge det har noen lyse farger på seg.

 

Trenger du en fotograf? Jeg tar på meg forskjellige fotojobber, enten det er hestebilder, portretter eller forskjellige arrangementer 🙂

Kontakt: ingridhorntvedt@live.com eller HER.

 

I dag har jeg for en gangs skyld ingen planer utenom det vanlige: stall og fotografering. Det er så deilig å slippe å stresse med å rekke alt som skal gjøres. Jeg bare krangle litt med forsikringsselskapet mitt som selvfølgelig har glemt å legge på rabattene mine i skadeoppgjøret til Mie… Men før det skal jeg bare nyte det å være utendørs og prøve å glemme alle bekymringer og heller ha det gøy med fotograferingen av min bestevenninne og hennes hest.

Hva syns dere om bildene? Hva skal dere bruke fredagen på? 🙂

Reklamer

5 kommentarer om “Fem nye av føllebøll

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s