Vårt nye kontor

Kontor_3665

Det er kjempedeilig å ha iMacen på plass i den nye leiligheten. Som jeg i et tidligere innlegg har skrevet om, så flytter jeg til Gjelleråsen i midten av august, men flyttingen har allerede begynt. Kontoret måtte undergå nokså store forandringer for å få plass til alle tingene mine også, men jeg er kjempefornøyd med løsningen vi kom opp med. Det har blitt et veldig koselig rom som jeg allerede bruker mye tid i da bilderedigering er ganske krevende og langvarig arbeid, spesielt når man har 500-1000 bilder å gå igjennom fra hver fotografering. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet mitt fra vårt nye, fine kontor 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s