Om meg

Mitt navn er Ingrid. Jeg er 21 år, oppvokst i Moss, men befinner meg nå på Snarøya utenfor Oslo. Etter to år med norrøne og keltiske studier ved Universitetet i Oslo, begynner jeg nå på bibliotek- og informasjonsvitenskapsstudiet ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg har to hester, Mie og Ársól, fjording og islandshest. Mie flytter til Hardanger folkehøgskole på utlån som skolehest, så det neste skoleåret sitter jeg igjen med kun Sol som skal ta meg med gjennom nye opplevelser som kurs, turer og forhåpentligvis en konkurranse bare for moroskyld.

Fotointeressen kom snikende allerede i 10 års alderen da jeg løp rundt med mitt første digitale kamera og knipset bilder av alt jeg kunne finne. Rundt 2010 kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera og bestemte meg allerede da at foto var noe jeg virkelig ville holde på med. Det resulterte i to år på medialinja på Glemmen vgs i Fredrikstad. Etter det la jeg fotointeressen litt på hylla, men har nå valgt å ta den opp igjen. Jeg har tidligere hatt en del fotooppdrag og stiller gjerne opp på flere. Om dette er av interesse, finner du kontaktinformasjonen min under «kontakt».

Reklamer

En kommentar om “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s